YHTEENKUULUVUUS VIRTUAALITIIMISSÄ

Ulla Vilkman kirjoittaa mielenkiintoisia artikkeleita etäjohtamisesta. Alkuvuodesta Ulla haastatteli Krista Mikkosta virtuaalitiimien kehittämisestä OIWSin avulla. Virtuaalitiimissä riski epävarmuuden kokemiselle ja väärinymmärryksille kasvaa. Yhteenkuuluvuuden kokemukseen on siksi erityisen tärkeää panostaa. Lue artikkeli täältä.

OIWS demotunnukset saatavilla

Online Image Workshop™ -verkkotyöpajan uusin versio on valmistunut. Ota yhteyttä ja pääset kokeilemaan paikkarajoiteettoman ja luovan verkkotyöpajaratkaisun! Tiedustelut Krista Mikkonen: krista.mikkonen@decenter.fi tai +358445746621

BLOGI OPETUSTEKNOLOGIASTA

Opetusala porskuttaa kärjessä uusien pedagogisten sovellusten hyödyntämisessä. Tässä jakoon blogi, josta hyviä vinkkejä löytyy vuosien kokemuksella.

Anne Rongas pitää Opeblogia, jota on ”taviksenkin” mukava seurata ja josta saa runsaasti ideoita ja vinkkejä uusista opetuksessa käytettävistä pedagogistista sovelluksista. Näistä osaa voi suoraan soveltaa myös työelämän koulutuksissa ja osa antaa hyviä ideoita omien menetelmien pohdintaa. Blogiin pääset tästä

DECENTER UUDISTUNEET KOTISIVUT

Decenterin uudistuneet kotisivut palvelevat nykyisiä ja uusia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita vahvistamalla Decenter –viestintää ja tarjoamalla ajankohtaistietoa verkon hyödyntämisestä organisaatioiden kehittämisessä.